Logo Bedriftstrykkeriet AS
Bedriftstrykkeriet AS | Tvetenveien 162 | 0671 Oslo | Tlf.: 22 76 09 70 | Skype | E-post: post@betr.no

Om Bedriftstrykkeriet AS:

Bedriftstrykkeriet AS er et trykkeri som holder til på Tveita i Oslo. Vi skiftet navn fra Tøyen Trykk AS ved årsskiftet 2008/2009. Navnet Tøyen Trykk kom fra da firmaet ble opprettet i 1975 og holdt til i Heimdalsgata på Tøyen. Siden det har vi flyttet et par ganger, og har nå endt opp i lyse, fine lokaler i Tvetenveien 162 på Tveita, og har altså også skiftet navn til Bedriftstrykkeriet AS.

Vi har en allsidig produksjon, og kan derfor levere det aller meste av trykksaker. Vi gjør det meste selv av både førtrykk, trykking og ferdiggjøring. Vi har dessuten skaffet oss gode samarbeidspartnere som vi bruker de gangene deler av et oppdrag tilsier at vi ikke klarer det selv.

I tillegg til å produsere trykksaker til egne kunder, er vi underleverandør av prepress og ferdiggjøring for flere andre trykkerier. Dette har ført til økt utnyttelse av vår kapasitet, noe som gjør at vi kan holde våre priser på et fornuftig nivå.

Vår målsetting er å produsere gode trykksaker til fornuftige priser, og vår stadig økende kundemasse bekrefter at vi har nådd dette målet.

Vi anbefaler å prøve oss som leverandør til dine trykksaker, og tror at du vil bli fornøyd, både med kvalitet, leveringstid og pris.

Nyheter:

Film
Vi har fått oss en egen reklame- og informsjonsfilm, der du kan se noen av produktene vi kan levere. Se den her. :)

Kontorrekvisita
Vi tilbyr nå det aller meste av kontorrekvisita. Les mer og last ned vår 452 siders katalog her.

Sommeren 2010:
Ferietid!

På grunn av ferieavvikling har vi ingen trykksakproduksjon 12.-30. juli. Vi holder stengt 19.-30. juli. God sommer!

Februar 2010:
Mer digitalt!

Ettersom kapasiteten på vår Xerox Docucolor 250 fort ble sprengt, bestemte vi oss for å utvide kapasiteten. Dette har vi gjort ved å anskaffe en Xerox 700 Digital Color Press. Denne maskinen har bedre kapasitet og leverer enda litt bedre kvalitet enn 250'en vi hadde fra før. Ved å også beholde den "gamle" maskinen, har vi mer enn fordoblet kapasiteten på vår digitale avdeling!

November 2009:
Storformat!

Vi har investert i en HP storformat plotter, og kan dermed tilby produkter som store plakater i små opplag, roll-ups osv. Les mer her.

Januar 2009:
Vi har skiftet navn!

Tøyen Trykk AS har skiftet navn til Bedriftstrykkeriet AS. Vi registrerte det nye navnet i desember 2008, og har tatt det i bruk fra og med januar 2009. Dette er en ren navneendring. Alt annet er som før.

Desember 2008:
Vi satser digitalt.

Vi har valgt å investere i en Xerox Ducucolor 250. Dette er en digitalmaskin der vi kan produsere god kvalitet i små opplag på opp til 300 gr. papir.

November 2006:
Nok en gang utvider vi vår kapasitet. Denne gangen har vi investert i et nytt Horizon samletårn med stift & fals. Les mer her.